Θα χρειαστούμε:
Μισό φλιτζάνι σμέουρα
2/3 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
3 κουταλάκια του γλυκού μέλι
4 κουταλιές της σούπας σπόρους τσια
2 κουταλιές της σούπας κακάο
Παρασκευή:
Για τη ροζ βάση θα χτυπήσουμε στο μπλέντερ μισό φλιτζάνι σμέουρα, με 1/3 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου, 1κ.γ. μέλι και 1κ.σ. σπόρους τσια. Το βάζουμε στο ψυγείο.
Στη συνέχεια βάζουμε σε ένα μπωλ 2κ.σ.κακάο ,2κ.γ. μέλι ,3κ.σ.σπόρους τσια, 1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου. Ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Με τα υλικά αυτά βγαίνουν περίπου 3 μπωλ!
Από Τερζίδου Δέσποινα (Διατροφολόγος)